Voordelen anti-legionella

Door de legionella douchekop in uw doucheruimtes aan te brengen wordt het water dat uit uw waterleidingen komt direct gefilterd. De legionellabacteriën zijn zeer klein en niet met het oog waar te nemen. De filters zijn zo ontworpen dat legionella bacterie niet in de waternevel eindigt, terwijl het water er met dezelfde kracht uitkomt.

Voordelen anti-legionella

  • De douchekop filtert het water van bacteriën
  • Ingebouwde keerklep
  • Water- & energiebesparend door flowcontroller
  • Duurzaam door lange levensduur (> 5.000 liter)
  • BRL-K14010-1, NEN-EN 1112 en CE Medical klasse 2A gecertificeerd.

cBlue SC vervangfilter - gebruiksduur tot 3 maanden

€41,95 (Excl. BTW)
€50,76 (Incl. BTW)
Het filter laat u douchen met al uw zintuigen zoals u gewend bent, maar met een betrouwbare bescherming tegen ziektekiemen uit het waterleidingsysteem.Het duidelijke en zakelijke ontwerp van cBlue SC past naadloos in de sfeer van moderne badkamers. Zelfs in een hoogwaardig badkamerontwerp maakt de douche een harmonische indruk. Het douchefilter is daarom perfect voor gebruik in..

Easy-Fix Filter

€78,95 (Excl. BTW)
€95,53 (Incl. BTW)
Legionellafilter t.b.v. Easy-Fix douche. De Legionella veilige wanddouche is door ontworpen om eenvoudig en snel een beschermende oplossing te bieden op plaatsen waar een mogelijke concentratie aan legionellabacteriën is geconstateerd. Makkelijk te monteren op iedere aansluiting. Filter makkelijk te verwisselen.Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfspr..

Inline filter - Chroom

€117,95 (Excl. BTW)
€142,72 (Incl. BTW)
Het T-Safe Chrome In-Line Filter biedt als aanvullende maatregel voor waterveiligheid een effectieve, eenvoudig te installeren, herbruikbare oplossing die het risico op blootstelling aan bacteriën in het water vermindert. De T-safe Chrome In-Line Filter is speciaal ontworpen voor gebruik in commerciële omgevingen als alternatief voor point-of-use-toepassingen en bevat een groot..

Vervangfilter AS Shower - Comfort

€31,50 (Excl. BTW)
€38,12 (Incl. BTW)
De AS Shower - Chroom betreft een douchekop met ingebouwd filter welke direct is aan te sluiten op de aanwezige doucheslang. Hierdoor kunt u direct het risico bij een Legionella overschrijding inperken. Zodra de Legionella overschrijding is verholpen kunt u de oude douchekop aansluiten.Technische specificaties:Afmetingen: l 220 mm x Ø 44 mm, h 51 mmRetentie legionella: 99,99999..

Vervangfilter Chrome In-Line Filter

€71,50 (Excl. BTW)
€86,52 (Incl. BTW)
Het vervangende filtersysteem dat deel uitmaakt van de T-safe Pro reeks, maakt een voortdurende inzet van POU-filtratie mogelijk na de initiële levenscyclusperiode van maximaal 92 dagen. Door gebruik te maken van de herbruikbare douchekoppen, kunnen discrete, geïntegreerde filterpatronen van sterilisatiekwaliteit worden vervangen. Hierdoor kunnen filters op langere termijn word..

Legionellafilter t.b.v. hand- of knijpdouche

€49,50 (Excl. BTW)
€59,90 (Incl. BTW)
Legionellafilter t.b.v. handdouchekop. De Legionella veilige handdouche is ontworpen om eenvoudig en snel een beschermende oplossing te bieden op plaatsen waar een mogelijke concentratie aan Legionellabacteriën is geconstateerd. Door toepassing van de handdouche is het niet langer noodzakelijk om bij een Legionellabesmetting vernevelende tappunten zoals douches af te sluiten.Sc..

Legionellafilter t.b.v. wanddouchekop

€73,95 (Excl. BTW)
€89,48 (Incl. BTW)
Legionellafilter t.b.v. wanddouchekop. De Legionella veilige wanddouche is door ontworpen om eenvoudig en snel een beschermende oplossing te bieden op plaatsen waar een mogelijke concentratie aan legionellabacteriën is geconstateerd. Makkelijk te monteren op iedere aansluiting. Filter makkelijk te verwisselen.Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfsprek..

Legionellafilter t.b.v. Flex wanddouche

€68,75 (Excl. BTW)
€83,19 (Incl. BTW)
Legionellafilter t.b.v. Flex wanddouche. De Legionella veilige flex wanddouche is door ontworpen om eenvoudig en snel een beschermende oplossing te bieden op plaatsen waar een mogelijke concentratie aan legionellabacteriën is geconstateerd. Makkelijk te monteren op iedere aansluiting.Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfsprekend, voor veel mensen in l..

Dummy handdouche

€13,50 (Excl. BTW)
€16,34 (Incl. BTW)
Greybespaarder (Dummy).Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfsprekend, voor veel mensen in landen als Kenia, Senegal of Bangladesh is dat zeker niet zo. Legionella Douchekoppen wil deze mensen helpen door grote hoeveelheden drinkwater te doneren aan projecten in ontwikkelingslanden met waterschaarste. Lees meer over Stichting MADEBLUE en hoe u kun..

Medical Inline-filter

€94,50 (Excl. BTW)
€114,35 (Incl. BTW)
De Medical Inline Filter is geschikt voor de wanddouche. Door toepassing van de wanddouche is het niet langer noodzakelijk om bij een legionellabesmetting douches af te sluiten. Door gebruik te maken van membraan technologie worden alle schadelijke bacteriën tegen gehouden. Door het slimme ontwerp en de ingebouwde bespaarder met keerklep wordt meteen water en energie bespaard z..

Anti legionella blog

Nieuws omtrent de laatste producten en alle weetjes
over de veterenanenziekte.