Voordelen anti-legionella

Door de legionella douchekop in uw doucheruimtes aan te brengen wordt het water dat uit uw waterleidingen komt direct gefilterd. De legionellabacteriën zijn zeer klein en niet met het oog waar te nemen. De filters zijn zo ontworpen dat legionella bacterie niet in de waternevel eindigt, terwijl het water er met dezelfde kracht uitkomt.

Voordelen anti-legionella

  • De douchekop filtert het water van bacteriën
  • Ingebouwde keerklep
  • Water- & energiebesparend door flowcontroller
  • Duurzaam door lange levensduur (> 5.000 liter)
  • BRL-K14010-1, NEN-EN 1112 en CE Medical klasse 2A gecertificeerd.

AS Wallshower

€113,95 (Excl. BTW)
€137,88 (Incl. BTW)
Directe bescherming tegen bacteriën in het water dankzij holle membraanvezels. Het filter AS WALLSHOWER kan met verschillende montageadapters op de waterleiding in een wand worden gemonteerd.De AS WALLSHOWER is een P.O.U. bacteriefilter voor montage aan de wand. Het holle membraanvezel, met een retentie van 99,99999 % van de Brevundimonas diminuta, de kleinste ba..

Easy-Fix Shower inclusief filter

€119,50 (Excl. BTW)
€144,60 (Incl. BTW)
Het Easy-Fix Shower Filter zorgt heel gemakkelijk voor een onmiddellijke waterstroom zonder bacteriën. Dit filter houdt pathogene organismen tegen, zoals Pseudomonas aeruginosa en Legionella pneumophila. Het Easy-Fix Shower Filter is het eerste douchefilter voor vaste installaties dat zich kenmerkt door een elegant ontwerp en een filtercartridge die gemakkelijk te vervangen is ..

Wanddouche incl. filter

€298,50 (Excl. BTW)
€361,19 (Incl. BTW)
De legionellaveilige wanddouche is door ontworpen om eenvoudig en snel een beschermende oplossing te bieden op plaatsen waar een mogelijke concentratie aan legionellabacteriën is geconstateerd. Makkelijk te monteren op iedere aansluiting. Filter makkelijk te verwisselen. BRL-K14010-1 en NEN-EN 1112 gecertificeerd. De Legionella veilige wanddouche is uitermate geschikt vo..

Flex wanddouche incl. filter

€131,50 (Excl. BTW)
€159,12 (Incl. BTW)
De legionellaveilige flex wanddouche is door ontworpen om eenvoudig en snel een beschermende oplossing te bieden op plaatsen waar een mogelijke concentratie aan legionellabacteriën is geconstateerd. Makkelijk te monteren op iedere aansluiting.Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfsprekend, voor veel mensen in landen als Kenia, Senegal of Bangladesh is ..

Dummy wanddouche

€13,50 (Excl. BTW)
€16,34 (Incl. BTW)
Dummy filter t.b.v. wanddoucheSchoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfsprekend, voor veel mensen in landen als Kenia, Senegal of Bangladesh is dat zeker niet zo. Legionella Douchekoppen wil deze mensen helpen door grote hoeveelheden drinkwater te doneren aan projecten in ontwikkelingslanden met waterschaarste. Lees meer over Stichting MADEBLUE en ho..

Anti legionella blog

Nieuws omtrent de laatste producten en alle weetjes
over de veterenanenziekte.