Voordelen anti-legionella

Door de legionella douchekop in uw doucheruimtes aan te brengen wordt het water dat uit uw waterleidingen komt direct gefilterd. De legionellabacteriën zijn zeer klein en niet met het oog waar te nemen. De filters zijn zo ontworpen dat legionella bacterie niet in de waternevel eindigt, terwijl het water er met dezelfde kracht uitkomt.

Voordelen anti-legionella

  • De douchekop filtert het water van bacteriën
  • Ingebouwde keerklep
  • Water- & energiebesparend door flowcontroller
  • Duurzaam door lange levensduur (> 5.000 liter)
  • BRL-K14010-1, NEN-EN 1112 en CE Medical klasse 2A gecertificeerd.

AS Shower - Chroom

€62,95 (Excl. BTW)
€76,17 (Incl. BTW)
De AS Shower - Chroom betreft een douchekop met ingebouwd filter welke direct is aan te sluiten op de aanwezige doucheslang. Hierdoor kunt u direct het risico bij een Legionella overschrijding inperken. Zodra de Legionella overschrijding is verholpen kunt u de oude douchekop aansluiten.Technische specificaties:Afmetingen: l 220 mm x Ø 44 mm, h 51 mmRetentie legionella: 99,99999..

AS Shower - Comfort

€84,50 (Excl. BTW)
€102,25 (Incl. BTW)
De AS Shower - Comfort is ontwikkeld om met maximale veiligheid gebruik te kunnen maken van de douche. Het (vervang)filter plaatst u makkelijk in de douchekop en deze bevestigd u op de aanwezige doucheslang. Op deze manier is de veiligheid direct gewaarborgd en hoeft de douche niet gesloten te worden voor gebruik bij een Legionella overschrijding. Techniche specificaties:A..

AS Shower - Wit

€59,95 (Excl. BTW)
€72,54 (Incl. BTW)
De AS Shower betreft een douchekop met ingebouwd filter welke direct is aan te sluiten op de aanwezige doucheslang. Hierdoor kunt u direct het risico bij een Legionella overschrijding inperken. Zodra de Legionella overschrijding is verholpen kunt u de oude douchekop aansluiten.Technische specificaties:Afmetingen: l 220 mm x Ø 44 mm, h 51 mmRetentie legionella: 99,99999 %Membraa..

AS Tube - inclusief filter

€209,50 (Excl. BTW)
€253,50 (Incl. BTW)
De roestvrijstalen behuizing AS TUBE en de Cartridge MF5 (los bestelbaar) zijn een universeel inzetbaar inline systeem dat bescherming biedt tegen bacteriën in het drinkwater. Het is zowel geschikt voor installaties met koud als warm water. De Cartridge MF5 heeft holle membraanvezels voor de microfiltratie en een retentie van 7 log-eenheden van de Brevundimonas diminuta. Dit vo..

Handdouche chrome incl. filter

€99,50 (Excl. BTW)
€120,40 (Incl. BTW)
De douchekop is ontwikkeld voor maximale veiligheid tijdens het douchen zonder dat dit ten koste gaat van het douchecomfort. Om de maximale veiligheid te waarborgen is het wel van belang dat het filter in de douchekop is geplaatst. Het filter is zo gefabriceerd dat het makkelijk te plaatsen is en het direct de veilige oplossing biedt voor het douchen. De filters zijn ontwikkeld..

Handdouche wit incl. filter

€94,50 (Excl. BTW)
€114,35 (Incl. BTW)
De douchekop is ontwikkeld voor maximale veiligheid tijdens het douchen zonder dat dit ten koste gaat van het douchecomfort. Om de maximale veiligheid te waarborgen is het wel van belang dat het filter in de douchekop is geplaatst. Het filter is zo gefabriceerd dat het makkelijk te plaatsen is en het direct de veilige oplossing biedt voor het douchen. De filters zijn ontwikkeld..

Emergency wit incl. filter

€64,50 (Excl. BTW)
€78,05 (Incl. BTW)
De Legionella veilige handdouche is ontworpen om eenvoudig en snel een beschermende oplossing te bieden op plaatsen waar een mogelijke concentratie aan Legionellabacteriën is geconstateerd. Door toepassing van de handdouche is het niet langer noodzakelijk om bij een Legionellabesmetting vernevelende tappunten zoals douches af te sluiten. Door gebruik te maken van membraan techn..

Handdouche medical filter en Biomaster

€74,50 (Excl. BTW)
€90,15 (Incl. BTW)
De Medical handdouche steriel is ontworpen om eenvoudig en snel een oplossing te bieden op plaatsen waar mensen beschermd moeten zijn tegen schadelijke bacteriën en waar medewerkers over bacterievrij water moeten kunnen beschikken. Dit product is tevens steriel verpakt. Door gebruik te maken van membraan technologie worden alle schadelijke bacteriën tegen gehouden. De douchekop..

Anti legionella blog

Nieuws omtrent de laatste producten en alle weetjes
over de veterenanenziekte.