Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfsprekend, voor veel mensen in landen als Kenia, Senegal of Bangladesh is dat zeker niet zo. Legionella Douchekoppen wil deze mensen helpen door grote hoeveelheden drinkwater te doneren aan projecten in ontwikkelingslanden met waterschaarste.

Hoe is dat mogelijk? 
Voor iedere bestelling van Legionella Douchekoppen doneren wij zelf in ieder geval 1000 liter schoon drinkwater aan projecten in derdewereldlanden. Ontvangt u korting op uw bestelling? Dan kunt u er bovendien voor kiezen die korting om te zetten in nog meer liters schoon drinkwater! Gebruik in de webshop de kortingscode: korting10

Legionella Douchekoppen werkt samen met de stichting MADEBLUE om deze drinkwaterdonaties te realiseren. Vanuit ons gevoel voor maatschappelijk verantwoord ondernemen ondersteunt Legionella Douchekoppen de doelstellingen van MADEBLUE:
- Het bevorderen van schoon drinkwatervoorzieningen in ontwikkelingslanden;
- Het vergroten van het bewustzijn rondom de watervoetafdruk van organisaties, producten en consumenten.

Donaties worden onder controle geïnvesteerd in waterprojecten die worden uitgevoerd door: Amref Flying Doctors, Het Rode Kruis, Simavi en World Vision. Waterprojecten moeten altijd: 1. een meetbare hoeveelheid drinkwater realiseren, 2. duurzaam zijn, zowel ecologisch als economisch, 3. transparant en efficiënt zijn en 4. plaatsvinden in een gebied waar een permanent tekort is aan drinkwater.

Inmiddels hebben de waterprojecten van MADEBLUE al meer dan 3.000.000.000 liter schoon drinkwater opgeleverd.

Lees hier meer over MADEBLUE