Voordelen anti-legionella

Door de legionella douchekop in uw doucheruimtes aan te brengen wordt het water dat uit uw waterleidingen komt direct gefilterd. De legionellabacteriën zijn zeer klein en niet met het oog waar te nemen. De filters zijn zo ontworpen dat legionella bacterie niet in de waternevel eindigt, terwijl het water er met dezelfde kracht uitkomt.

Voordelen anti-legionella

  • De douchekop filtert het water van bacteriën
  • Ingebouwde keerklep
  • Water- & energiebesparend door flowcontroller
  • Duurzaam door lange levensduur (> 5.000 liter)
  • BRL-K14010-1, NEN-EN 1112 en CE Medical klasse 2A gecertificeerd.

AS Shower - Chroom - gebruiksduur tot 2 maanden

€50,50 (Excl. BTW)
€61,11 (Incl. BTW)
De AS Shower - Chroom betreft een douchekop met ingebouwd filter welke direct is aan te sluiten op de aanwezige doucheslang. Hierdoor kunt u direct het risico bij een Legionella overschrijding inperken. Zodra de Legionella overschrijding is verholpen kunt u de oude douchekop aansluiten.Technische specificaties:Afmetingen: l 220 mm x Ø 44 mm, h 51 mmRetentie legionella: 99,99999..

AS Shower - Wit - gebruiksduur tot 2 maanden

€45,50 (Excl. BTW)
€55,06 (Incl. BTW)
De AS Shower betreft een douchekop met ingebouwd filter welke direct is aan te sluiten op de aanwezige doucheslang. Hierdoor kunt u direct het risico bij een Legionella overschrijding inperken. Zodra de Legionella overschrijding is verholpen kunt u de oude douchekop aansluiten.Technische specificaties:Afmetingen: l 220 mm x Ø 44 mm, h 51 mmRetentie legionella: 99,99999 %Membraa..

Handdouche medical filter en Biomaster

€74,50 (Excl. BTW)
€90,15 (Incl. BTW)
De Medical handdouche steriel is ontworpen om eenvoudig en snel een oplossing te bieden op plaatsen waar mensen beschermd moeten zijn tegen schadelijke bacteriën en waar medewerkers over bacterievrij water moeten kunnen beschikken. Dit product is tevens steriel verpakt. Door gebruik te maken van membraan technologie worden alle schadelijke bacteriën tegen gehouden. De douchekop..

Anti legionella blog

Nieuws omtrent de laatste producten en alle weetjes
over de veterenanenziekte.