Kraanfilter - 31 dagen bruikbaar

€55,95 (Excl. BTW)
€67,70 (Incl. BTW)

De Kraanfilter is ontworpen om eenvoudig en snel een oplossing te bieden op plaatsen waar mensen beschermd moeten zijn tegen schadelijke bacteriën en waar medewerkers over bacterievrij water moeten kunnen beschikken. Door het unieke ontwerp is veiligheid gegarandeerd. Dit gecombineerd met een comfortabel sproeipatroon en een lange levensduur, maakt dit product tot de best verkochte in haar soort.

Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland misschien vanzelfsprekend, voor veel mensen in landen als Kenia, Senegal of Bangladesh is dat zeker niet zo. Legionella Douchekoppen wil deze mensen helpen door grote hoeveelheden drinkwater te doneren aan projecten in ontwikkelingslanden met waterschaarste. Lees meer over Stichting MADEBLUE en hoe u kunt bijdragen.


BELANGRIJK:

Indien de kraanfilter voor het eerst bevestigd wordt, is het noodzakelijk dat de adapter wordt bijbesteld. Zonder deze adapter is het niet mogelijk de kraanfilter te monteren op de kraan. Bij vervanging van de kraanfilter is een nieuwe adapter niet noodzakelijk.

Artikelnummer: 02-831203