Over ons

Legionelladouchekoppen.nl is een webshop ontwikkeld voor bedrijven of particulieren die de besmetting van legionella tegen willen gaan. 

Legionella is een bacterie die de ziekte legionellose veroorzaakt. De ziekte kan ontstaan wanneer mensen de bacterie inademen, bijvoorbeeld in een douche of via een sproei-installatie.

​In de webshop is een bestelmodule ingericht zodat online de anti-legionella douchekoppen, filters en doucheslangen besteld kunnen worden.

De douchekop is ontwikkeld voor maximale veiligheid tijdens het douchen zonder dat dit ten koste gaat van het douchecomfort. Om de maximale veiligheid te waarborgen is het wel van belang dat het filter in de douchekop is geplaatst. Het filter is zo gefabriceerd dat het makkelijk te plaatsen is en het direct de veilige oplossing biedt voor het douchen. 

De douchekop is energie- en waterbesparend door ingebouwde bespaarder met keerklep. Zelfs bij weinig water geeft de douche zeer veel comfort. 

Wij bieden onze klanten een assortiment met oog op kwaliteit en service. 
Naast het assortiment wat wij aanbieden via deze webshop voeren wij nog diverse andere producten en diensten. 
Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die u deskundig advies kunnen geven. 

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u ons bereiken via het contactformulier of bellen op: +31 (0)88 1900900.

Wij zijn u graag van dienst. 

Legionelladouchekoppen.nl

Legionelladouchekoppen.nl is een webshop ontwikkeld voor bedrijven of particulieren die de besmetting van legionella tegen willen gaan. In de webshop is een bestelmodule ingericht zodat online de anti-legionella douchekoppen besteld kunnen worden.

twitter

  • Twitter feed loading
Follow us on twitter

Facebook

Webdesign  by Internetbureau Rotterdam